Total 4731 registered members

Uskoro će biti postavljena nova verzija v8.5 ePlusMenuCAD-a, u toku su pripreme i objavljivanje se očekuje do kraja novembra. Svi korisnici koji su kupili i registrovali svoju kopiju programa (prethodna verzije v8.4 build 1256), moći će slobodno da instaliraju i nastave da koriste program. Nova verzija doneće veću stabilnost u radu, kao i kompletan prevod celog programa na srpski, tj. engleski jezik. Biće još simbola dodato u kategoriji svetiljki i drugim kategorijama.

Ukoliko još niste kupili ePlusMenuCAD, to možete učiniti na stranicama za poručivanje:
- Za pravna lica
- Za fizička lica

Više informacija o samom programu (brošura, uputstvo), kao i njegovo preuzimanje (download) pogledajte ovde.

1,535 views

Postoji mali milion električnih simbola i kada bi se svi skupili na jedno mesto, projektant verovatno ne bi mogao da nađe 80% onoga što bi tražio. Tačno je da ePlusMenuCAD ima zaista puno simbola, tj. blokova u svojoj bazi, ali uvek (gotovo sigurno) će Vam zatrebati baš onaj koga nema (marfijev zakon :-) . Šta raditi?
Kratkoročno: Napravi svoj blok, sačuvaj ga negde na svom disku, i u bazi blokova InfoIt Database upiši njegovo ime, tj. referencu kako bi bio podržan za brojanje.
Dugoročno: Pošalji blok, ili crtež simbola na email podrska@csanyigroup.com, i skoro 90% će se naći u sledećoj verziji ePlusMenuCAD-a.
Danas mi je jedan korisnik sugerisao na nedostatak legende za elemente “slabe struje”, i veoma sam mu zahvalan za to. Budući je program prilično razgranat, svaka sugestija je veoma dobrodošla, kako bi svaka sledeća verzija bila prilagođenija korisnicima.