Total 4731 registered members

ABB Oil Gas production Hand Book

.

Related articles

book

knjige sa faksa

Na stranici Sa faksa je postavljen set od 21 knjige iz oblasti energetike i pogona. Knjige, mahom skripte su potekle od studenata koji su pratili predavanja naših poznatih profesora sa ETF-a, VETŠ-a i drugih fakulteta i preneli sve u elektronsku formu. Sve knjige su na srpskom/hrvatskom jeziku, i u PDF formatu, i kao i sve ostale knjige na našem websajtu besplatne, potrebno je samo da se registrujete. Ukoliko ste registrovani korisnik, posetite Forum na kome možete otvoriti novu temu ili diskutovati sa ostalim članovima o stručnim knjigama iz energetike, automatike i drugih sličnih oblasti.

Spisak novo-postavljenih kniga:

01.  Asihrone mašine
02.  Električna postrojenja III
03.  Električna vuča
04.  Električne instalacije i osvetljenja II
05.  Elektroenergetika
06.  Elektroenergetski pretvarači
07.  Elektrotehnika
08.  Energetska elektronika
09.  Ispitivanje asihronih mašina
10.  Ispitivanje mašina jednosmerne struje
11.  Ispitivanje sinhronih mašina
12.  Ispitivanje transformatora
13.  Strojarski prirucnik
14.  Mašine jednosmerne struje
15.  Električni materijali
16.  Merenje električnih veličina
17.  Merenje neelektričnih veličina
18.  Opšta teorija elektrićnih mašina
19.  Osnove elektronike
20.  Sinhrone mašine
21.  Transformatori

907 views

Na našem websajtu je definitivno nedostajao forum na kome će korisnici ePlusMenuCAD-a i ostali korisnici moći da razmenjuju svoja mišljenja, postavljaju teme i pitanja. To je sada rešeno, jer je otvoren FORUM, na kome (ukoliko ste registrovani) možete postavljati nove teme, pitanja i komunicirati sa ostalim članovima websajta. Teme foruma su ograničene na rad i korišćenje ePlusMenuCAD-a, kao i na stručne knjige, projektnu dokumentaciju i stručne programe za projektovanje električnih instalacija.

Dakle, dobrodošli na forum!

453 views

Veliki popust od 30% na novu verziju ePlusMenuCAD-a važi do 21.juna! Ne propustite priliku da po povoljnim uslovima kupite sofisticirani alat za projektovanje električnih instalacija u okruženju AutoCAD-a.

U novoj verziji je podržana instalacija i korišćenje u AutoCAD-u 2010, a takođe su implementirane i brojne izmene koje se tiču brzine u radu. Detalje pogledajte ovde.

Ukoliko ste zainteresovani da kupite licencu, to možete učiniti ovde. Zainteresovanim korisnicima za više licenci (npr. više od 3 licence za projektni biro)  odobravamo specijalne popuste. Za više informacija  o popustima kontaktirajte nas na e-mail office[et]csanyigroup.com.

Objavljena je nova verzija ePlusMenuCAD v8.5.3. Pored dosta poboljšanja kao i uslišenih molbi korisnika, CsanyiGroup nudi svojim korisnicima čak 30% popust u prvih 14 dana od dana objavljivanja nove verzije, tačnije popust važi do 21.6.2009. Super prilika da kupite program za projektovanje električnih instalacija po veoma povoljim uslovima. Korisnici ePlusMenuCAD-a koji već poseduju licencu, na ovaj popust imaju i 60% popusta kao već registrovani korisnici programa.