Total 4731 registered members

Strucni tekstoviDa li ste ikad napisali (i objavili) svoj stručni tekst koji je puno pomogao i Vama i drugima? Ili ste možda savetima pomogli drugima, a nikada napisali isto? O čemu se radi? U cilju poboljšanja stručnog sadržaja websajta, ideja je da svako ko želi da pomogne tu ideju – pošalje svoj stručni tekst (autorski tekst), iskustvo ili savete, i prilikom objavljivanja bude potpisnik teksta – afirmišući sebe na taj način.

Naravno, pošto je tematika ovog websajta isključivo energetika, automatika, projektovanje električnih instalacija, izvođenje i sl., stručni (autorski) tekstovi bi bili iz ove oblasti. Izbor teme za stručni tekst (u okvirima tematike websajta) nije ničim ograničen. Može se odnositi na teoriju, iskustvo u praksi, izvođenje elektroradova, zanimljivih detalja konkretnih projekata, neobičnih rešenja konkretnih problema, i slično.

Takođe tema za stručni tekst može biti i tema koju ste imali za diplomski rad ili nešto slično.

Nemate posao?

Naš websajt ima preko 2300 poseta mesečno sa konstantnim rastom i sve boljom vidljivošću na Google-u. Objavljivanjem svog stručnog teksta možete lako zapasti za oko poslodavcu koji je surfovanjem po internetu slučajno po ključnim rečima sleteo baš na stranicu sa Vašim stručnim tekstom, i zainteresovao se čoveka baš takvog profila i entuzijazma. Iskoristite šansu, ako ništa drugo, besplatno je!

Websajt www.csanyigroup.com je veoma posećen na teritoriji Srbije, BiH, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije i Slovenije.

Ukoliko ste zainteresovani, email sa stručnim tekstom možete poslati na našu email adresu: office@csanyigroup.com. Obavezno pošaljite svoje podatke kako bi bili potpisani ispod teksta. Ukoliko imate nalog na LinkedIn, ili nekom sličnom websajtu, možete poslati link ka svom profilu.

Sam tekst može biti pisan u sledećim formatima: TXT, RTF, DOC i DOCX. Stručni tekst može sadržati i slike. Sav sadržaj iz dokumenta će biti identično prenet u post koji će biti objavljen na našem websajtu www.csanyigroup.com.

Stručni tekst će biti objavljen pod kategorijom Stručni tekstovi, i to par sati nakon što pošaljete tekst. Svaki objavljeni autorski tekst će imati svoj permalink (permanentni link) koji će autor moći da koristi (linkuje) na drugim websajtovima.

U septembru će biti objavljena brendirana verzija ePlusMenuCAD-a od strane Schneider Electric-a Srbija. Skoro svi NN i SN razvodni ormani će biti okupljeni na jednom mestu: Prisma P, Himel, OKKEN kasetni razvod, SM6, RM6 i MCset.

U biblioteku simbola će biti uključeni prednji izgledi ormana, tj. polja, pogledi odozgo sa otvorima za kablove, kao i tehnički crteži pojedinih tipova ormana. OKKEN kasetni razvod će biti kompletan, što znači da će sadržati pored simbola, tj. blokova polja, imati i elektropremu u kasetama i fiksnim delovima polja. SN postrojenja će imati prednje izglede po tipovima polja, kao i jednopolne šeme za svako polje posebno. Naravno svi simboli i šeme od polja će moći da se edituju posle insertovanja.

Dakle, izrada dela projekta prednjih izgleda postrojenja i konkretnih ormana sa elektroopremom će biti umnogome olakšana sa ovom bazom simbola.

ePlusMenuCAD SCH će biti u DVD izdanju, jer će pored simbola ormana i postrojenja imati i za svaki tip ormana i najnoviji katalog u PDF formatu, uputstvo za rukovanje, razne prezentacije, kao i ateste i sertifikate. Za pojedine tipove postrojenja biće dostupan i dodatni softver (za proračun hlađenja…). Svi pomenuti katalozi, prezentacije, softver i ostali dokumenti u PDF formatu će se otvarati direktno iz AutoCAD-a u kome je instaliran ePlusMenuCAD.

Još samo da dodam da je ova verzija ePlusMenuCAD-a praktično upgrade-ovana 8.5.3 verzija, samo sa dodatom bazom opreme Schneider Electric-a (oko 1100 simbola), i još nekim stvarima.