Total 4731 registered members

Poruči licencu

Popunjavanjem forme za poručivanje (porudžbenice) šaljete svoj zahtev za kupovinu izabranog programskog paketa u CsanyiGroup. Ubrzo ćete za izabrani programski paket dobiti predračun putem email-a od firme Automatika Alba doo koja je naš oficijelni partner i preko koje se programski paketi distribuiraju.

Čim Vaša uplata po dobijenom predračunu bude registrovana, kontaktiraćemo Vas kako bi Vam poslali download link ka FULL verziji ePlusMenuCAD-a, kao i aktivacioni kod za registraciju izabranog programskog paketa. Nakon aktivacije, program možete  koristiti vremenski neograničeno, i ukoliko Vam je potrebna bilo kakva pomoć oko korišćenja programa, na raspolaganju imate i tehničku podršku.

Porudžbina licence
  1. (obavezno)
  2. (obavezno)
  3. (obavezno)
  4. (obavezno)
  5. (obavezno)
  6. (obavezno)
  7. (validni email obavezan)
  8. Unesite u polje ispod ID proizvoda vaše kopije ePlusMenuCAD-a. Ne znate koji je ID proizvoda? Pogledajte uputstvo na dnu ove strane. Za više licenci unesite svaku licencu u poseban red.
  9. Ukoliko još niste instalirali program ostavite polje ID proizvoda prazno.
  10. Captcha
 

cforms contact form by delicious:days

.

Gde se nalazi ID proizvoda?

Na padajućem meniju, na poslednjem mestu kliknite na “O programu“, i kada se pojavi prozor sa opštim podacima o statusu Vaše kopije ePlusMenuCAD-a, kliknite u donjem levom uglu na link “Aktivirajte ePlusMenuCAD“. Prozor koji će se pojaviti je prozor za aktivaciju Vaše kopije programa.

U novijim verzijama programa (posle verzije 8.43 build 1010), postoji dugme “Iskopiraj“, koje iskopira u clipboard ID proizvoda. Potrebno je samo da spustite (paste) u ORDER FORM-i.
U starijim verzijama selektujte ID proizvoda sa CTRL+C i spustite sa CTRL+V ili “paste” u polje ID proizvoda u ORDER FORM-i.

AktivacijaID proizvoda