Total 4731 registered members
Top
Comment
sep
sep
sep
Email It!

Koji proizvodjac opreme Vam najvise “lezi”?

491 views

Koji proizvođač Vam najviše \Koji proizvođač Vam najviše odgovara? Koji su vaši kriterijumi za odabir proizvođača? Da li je to kvalitet, tehnička podrška, razne beneficije proizvođača, pozivi na velike događaje, poslovi u najavi..

Projektovanje je inače usko vezano sa novom tehnologijom koja se konstantno razvija, i koju treba da Vam prezentuje i sam proizvođač (prim. aut. kao i sami da se informišete!), kako bi ste što lakše implemetirali opremu u projekat.


Be nice and share this article with others! How to use all these nice buttons?

Del.icio.us Digg Mixx Reddit Technorati Linkedin Email this post Save to Google bookmarks Save to Yahoo Buzz Save to Reddit Save to Technorati
Tell us what you're thinking about article you just read.

Turn Your Thoughts Into Words

Tell us what you're thinking... we care about your opinion!
and oh, not to forget - if you want a picture to show with your comment, go get a free Gravatar!

*Comments

2 Responses to “Koji proizvodjac opreme Vam najvise “lezi”?”
  1. Đorđe M. says:

    Lično preferiram najviše Schneider Electric zbog izvanredne tehničke podrške, kao i zaista kvalitetne opreme. Od njih informaciju dobijam veoma brzo. Inače sam korisnik EplusmenuCAD-a kratko vreme i prezadovoljan sam.

Trackbacks

Check out what others are saying about this post...
  1. [...] This post was mentioned on Twitter by Electric Engineering. Electric Engineering said: Koji proizvodjac opreme Vam najvise "lezi"? http://is.gd/wlYowK #electrical #engineering [...]