Total 4731 registered members
Top
Comment
sep
sep
sep
Email It!

Schneider Electric brendira ePlusMenuCAD!

974 views

SESchneider Electric definitivno brendira ePlusMenuCAD!

Velika vest za CsanyiGroup i mnogobrojne korisnike ePlusMenuCAD-a stigla je danas 22.8.2008. Schneider Electric je odlučio da bi ovaj potez doprineo učvršćivanju svoje pozicije na tržištu vrhunskih proizvođača elektroopreme u Srbiji i regionu. Menadžment Schneider-a  je prepoznao nesumnjivi kvalitet programa, i preduzeo prve korake ka brendiranju. ePlusMenuCAD će dobiti boje i obeležja Schneider-a u svim mogućim aspektima projektovanja električnih instalacija u najskorijem vremenskom periodu.

Naravno, mukotrpan rad na brendiranju tek predstoji, budući da je panorama proizvoda Schneider-a veoma velika., a vremena uvek malo! Korisnicima, tj. projektantima će biti višestruko olakšano projektovanje sa Schneider-ovom opremom, jer će u programu imati i svu opremu, kao i sve najnovije kataloge proizvoda po kategorijama.

Ono što mogu odmah da kažem jeste da će biti dosta novina u programu. Pritom mislim prvenstveno na podršku za skoro svu srednjenaponsku opremu, tj. postrojenja SM6, RM6, MCset, kao i niskonaponske ormane OKKEN, Himel i Prisma P, kao i dosta novih simbola i prekidača i zaštitnih uređaja, kao i funkcija u Mosaic Design-u. ePlusMenuCAD dosad nije imao podršku za SN opremu i NN ormane, ali će brendiranjem dobiti i to.

Ono što se zasad zna jeste da će brendiran ePlusMenuCAD biti moguće kupiti samo u Schneider Electric-u.

Schneider ElectricCsanyiGroup logo


Be nice and share this article with others! How to use all these nice buttons?

Del.icio.us Digg Mixx Reddit Technorati Linkedin Email this post Save to Google bookmarks Save to Yahoo Buzz Save to Reddit Save to Technorati
Tell us what you're thinking about article you just read.

Turn Your Thoughts Into Words

Tell us what you're thinking... we care about your opinion!
and oh, not to forget - if you want a picture to show with your comment, go get a free Gravatar!

*Comments

5 Responses to “Schneider Electric brendira ePlusMenuCAD!”
 1. Jovan M. says:

  Bilo bi dobro da program bude brendiran i sa opremom ABB-a. Dobar je Schneider, ali je ABB bolji.

 2. ecsanyi says:

  To sve zavisi od proizvođača opreme, tj. ABB-a u Vašem komentaru. Ukoliko budu zainteresovani za brendiranje programa, projektanti koji prefereiraju ABB opremu – biće obradovani!

 3. gruja says:

  Ja koristim dosta schneider-ovu opremu i prezadovoljan sam.Ipak je schnieder bolji od abb-a

 4. ecsanyi says:

  Zanimljv predlog! Mislim da bi svakom proizvođaču svetiljki bilo interesantno da baš njihovi tipovi svetiljki budu u projektu, a i projektantima bi bilo mnogo lakše. Videćemo… možda nešto i bude urađeno na planu brendiranja svetiljki…