Total 4731 registered members
Top
Comment
sep
sep
sep
Email It!

Stručni (autorski) tekstovi

1,489 views

Strucni tekstoviDa li ste ikad napisali (i objavili) svoj stručni tekst koji je puno pomogao i Vama i drugima? Ili ste možda savetima pomogli drugima, a nikada napisali isto? O čemu se radi? U cilju poboljšanja stručnog sadržaja websajta, ideja je da svako ko želi da pomogne tu ideju – pošalje svoj stručni tekst (autorski tekst), iskustvo ili savete, i prilikom objavljivanja bude potpisnik teksta – afirmišući sebe na taj način.

Naravno, pošto je tematika ovog websajta isključivo energetika, automatika, projektovanje električnih instalacija, izvođenje i sl., stručni (autorski) tekstovi bi bili iz ove oblasti. Izbor teme za stručni tekst (u okvirima tematike websajta) nije ničim ograničen. Može se odnositi na teoriju, iskustvo u praksi, izvođenje elektroradova, zanimljivih detalja konkretnih projekata, neobičnih rešenja konkretnih problema, i slično.

Takođe tema za stručni tekst može biti i tema koju ste imali za diplomski rad ili nešto slično.

Nemate posao?

Naš websajt ima preko 2300 poseta mesečno sa konstantnim rastom i sve boljom vidljivošću na Google-u. Objavljivanjem svog stručnog teksta možete lako zapasti za oko poslodavcu koji je surfovanjem po internetu slučajno po ključnim rečima sleteo baš na stranicu sa Vašim stručnim tekstom, i zainteresovao se čoveka baš takvog profila i entuzijazma. Iskoristite šansu, ako ništa drugo, besplatno je!

Websajt www.csanyigroup.com je veoma posećen na teritoriji Srbije, BiH, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije i Slovenije.

Ukoliko ste zainteresovani, email sa stručnim tekstom možete poslati na našu email adresu: office@csanyigroup.com. Obavezno pošaljite svoje podatke kako bi bili potpisani ispod teksta. Ukoliko imate nalog na LinkedIn, ili nekom sličnom websajtu, možete poslati link ka svom profilu.

Sam tekst može biti pisan u sledećim formatima: TXT, RTF, DOC i DOCX. Stručni tekst može sadržati i slike. Sav sadržaj iz dokumenta će biti identično prenet u post koji će biti objavljen na našem websajtu www.csanyigroup.com.

Stručni tekst će biti objavljen pod kategorijom Stručni tekstovi, i to par sati nakon što pošaljete tekst. Svaki objavljeni autorski tekst će imati svoj permalink (permanentni link) koji će autor moći da koristi (linkuje) na drugim websajtovima.


Be nice and share this article with others! How to use all these nice buttons?

Del.icio.us Digg Mixx Reddit Technorati Linkedin Email this post Save to Google bookmarks Save to Yahoo Buzz Save to Reddit Save to Technorati
Tell us what you're thinking about article you just read.

Turn Your Thoughts Into Words

Tell us what you're thinking... we care about your opinion!
and oh, not to forget - if you want a picture to show with your comment, go get a free Gravatar!

*Comments

2 Responses to “Stručni (autorski) tekstovi”

  Trackbacks

  Check out what others are saying about this post...
  1. Stručni (autorski) tekstovi | CsanyiGroup…

   Nemate posao? Napišite stručno tekst i pustite da posao pronađe Vas! Objavljivanjem svog stručnog teksta možete lako zapasti za oko poslodavcu koji je surfovanjem po internetu slučajno po ključnim rečima sleteo baš na stranicu sa Vašim stručnim tekstom…

  2. linke.rs says:

   Stručni (autorski) tekstovi | CsanyiGroup…

   Nemate posao? Napišite stručno tekst i pustite da posao pronađe Vas! Objavljivanjem svog stručnog teksta možete lako zapasti za oko poslodavcu koji je surfovanjem po internetu slučajno po ključnim rečima sleteo baš na stranicu sa Vašim stručnim tekstom…