Total 4731 registered members

Još jedna funkcija ePlusMenuCAD-a (v8.5.2) koja nije dostupna regularnim putem preko menija ili toolbar-a  (samo sa komandne linije!) jeste funkcija za automatsko upisivanje brojeva nizu sa mogućnošću ubacivanja u krug i šestougaonik (‘NM’, ‘NMC’ i ‘NMP’). Funkcija se može koristiti veoma često u svakodnevnom radu gde je potrebno obeležavanje bilo čega sa brojevima u rastućem nizu, a da su pritom oznake stilizovane u krugu ili šestougaoniku. Sa ‘NM’ se ubacuju obični brojevi u rastućem nizu, dok se sa ‘NMC’ se oznake stilizuju sa krugom, a sa  ‘NMP’ sa šestougaonikom. Nakon unošenja parametara na komandnoj liniji:

INCREMENT BY <1> – stepen povećanja rastućeg niza
START OR CONTINUE WITH NIMBER < zadni upamćeni broj > – broj od koga treba da počne niz
NUMBER LOCATION – potrebno je da kliknete i smestite svaku oznaku direktno na mesto gde Vam je potrebno (zgodno, zar ne!) Kasnije možete pomerati, kopirati ili menjati svaku oznaku pojedinačno.

Edvard Csanyi

350 views

Posle mesec dana rada, websajt csanyigroup.com je konačno dobio novi izgled.  Fanovi koji često posećuju sajt i  koji imaju email na Googlu su dobrodošli da se učlane na websajt i to preko servisa Google Friend Connect koji je postavljen u desnoj traci na strani sajta.

Novogodišnji popust je produžen do 9. januara 2009! Poručite svoju kopiju programskog paketa ePlusMenuCAD sa novogodišnjim popustom od 15% na jednu i 20% na više licenci. Trenutna verzija v8.5.2 se može preuzeti ovde, i svako ko poruči program do 9. januara dobiće licencu sa navedenim popustom. Poručivanje se vrši na stranicama za fizička i pravna lica.